B&B med cykel

Ta’ din cykel med til Tyklundgaards B&B og oplev den smukke natur i Midtjylland. Her kan du bla. cykle på "Naturstien", tidligere jernbanerute 31, der blev kaldt Danmarks smukkeste jernbane. Efter at jernbanelinjen blev lukket, blev jernbanesporene fjernet, hele ruten blev asfalteret og inviterer nu til en vidunderlig cykeltur.

Der er mulighed for, at medbringe og tager din cykel med veterantoget som kører tur/retur mellem Bryrup og Vrads station. Men også Den genfundne Bro er en cykeltur værd og det er kun 17 km væk fra Tyklundgaard..

Også Hærvejen, National cykelrute nr. 3 er en oplagt mulighed for, at komme ud på den tohjulede. Hærvejens cykelrute (markeret med blå på kortet hos Hærvejen's hjemmeside) er blevet opgraderet med ny skiltning nord for Viborg, og på nogle strækninger flyttet til mere naturskønne og trafiksikre strækninger. Du kan se meget mere om mulighederne for at cykle på Hærvejens hjemmeside.

Der findes en dejligt gratis app til "Hærvejen" i Google Store (Android). Klik her for at finde appen.

 

Måske du mere er til nogle korte dagsetaper nær Bryrup og Vrads og en cykeltur gennem Palsgaard plantage og med muligheden for en dukkert i Hampen sø kan varmt anbefales.

 

Oplev Danmark's outdoor hovedstad - klik på billede.